Adwords Tips

ADWORDS TIPS

DRIVS AV WEBB OCH ADWORDSBYRÅN TEVEO I GÖTEBORG

Afterwork #3 - Jerry Silfwer aka Doctor Spin

Podcast med Jerry Silfwer aka Doctor Spin


I vårt tredje avsnitt av Afterwork spenderade vi drygt en timme i en faktisk afterworkmiljö! PR of Sweden arrangerade, i samarbete med MyNewsDesk, en avkopplande och trevlig afterwork som ett avslutande kapitel på årets MyNewsDay.

Det var också där vi fick tag på självaste Jerry Silfwer, högsta hönset för PR of Sweden och det närmaste man kan komma en nordisk megakändis inom PR-världen. Jerry driver för närvarande sin blogg som anses vara en av världens främsta källor för inblickar, råd och tips samt reflektioner kring PR-landskapet och dess påverkan på digital marknadsföring.

Jerry är ingen främling för internationella uppdrag och kunder och har ett stort inflytande över den europeiska och nordiska PR-scenen. Han har flera lyckade företaganden och projekt i ryggen, bland annat hjälpte han Piratpartiet till att skrällartat ta två säten i EU-parlamentet 2009, och har nominerats fyra gånger i rad (2011-14) av Cision till Most Influential Digital PR Professional.

För ovanlighetens skull var Robin Pettersson, annars huvudankare i poddserien, indisponibel för dagen vilket öppnade upp för Daniel Wilke som ”programledare” och ett gästinhopp från Filip Majetic, SEO-tekniker från Teveo.se, som sidekick.

Det var därför det var en nervös men extremt förväntansfull stämning som ramade in detta poddavsnitt, som även bjuder på ett gästframträdande av Afterwork-bekantingen Andreas Anderzon. Resultatet blev dock en fantastiskt insiktsfull och stundtals filosofitung afterwork branschkollegor sinsemellan och bjöd på ett avslappnat men ändå rappt samtalstempo.

Jerry Silfwer går bland annat igenom allmänna funderingar, trendspaningar, förutspåelser och djupare analyser av medielandskapet och hur PR spelar sin roll i att etablera en kommunikation mellan konsument och företag. Samtidigt ställer Daniel Wilke och Andreas Anderzon relevanta frågor utifrån olika perspektiv – PR- respektive producent/konsument-perspektivet.

Är du sugen på att få en inblick i hur en PR-hjärna i branschens toppskikt resonerar kring sin marknad och omvärld och även vill få ett hum om trendspaningar, kommunikationsförhållanden samt allmänna tips och tankeväckande funderingar kring PR och hur ett företag kan lära sig att kommunicera och förhålla sig till sin publik så behöver du inte leta längre – detta avsnittet har allt!

Sök artiklar om att annonsera på googleSök Artiklar

Adwords blogg informationInformation

Teveo är en webb och AdWords byrå i Göteborg. Här på vår blogg Adwords tips kommer vi presentera tips och nyheter om att annonsera på Google genom Google AdWords kampanjer. Bloggen lanserades i september 2012 och kommer att uppdateras kontinuerligt.

Behöver ditt företag hjälp med att lägga upp en kostnadseffektiv AdWordskampanj, eller har du någon fråga om AdWords som du inte kunde hitta svaret på? Slå en signal eller skicka ett mail med formuläret nedan.

031 - 314 75 00
Webb: www.teveo.se

AdWords Certifierad Byrå i Göteborg

Skicka ett mailSkicka Mail