Adwords Tips

ADWORDS TIPS

DRIVS AV WEBB OCH ADWORDSBYRÅN TEVEO I GÖTEBORG

Afterwork #4 - Frida Edman från Bok & Bibliotek samt MEG

Frida Edman från Bok & Bibliotek samt MEG gästar podcasten afterwork.


 

I vårt fjärde avsnitt av Afterworkpodden så har vi med oss en alldeles särskilt socialt sprudlande och engagerad mediemänniska, nämligen Frida Edman från Bok & Bibliotek samt Mediedagarna.

Bok & Bibliotek går också under det folkliga namnet Bokmässan och är Nordens största event för bokmässor och litteratur som går av stapeln i September, och lockar varje år drygt 100 000 besökare. Samtidigt är Frida Edmans andra projekt, MEG, en av de mest framemotsedda mässorna för just media, mediefrågor och -utveckling.

Evigt närvarande Daniel Wilke och Robin Pettersson hjälper lyssnaren att gå igenom Frida Edmans roll och resa genom att ställa djupdykande frågor om hur hon funnit sin väg, vad som motiverar henne och också hur det är att arbeta som en affärsutvecklare för två mässor med enorm betydelse för svenskar, samt litteratur- och mediebranschen.

Vi får bland annat också veta mer om hur Fridas tidigare roll som gymnasielärare med inriktning på just mediekommunikation hjälpt henne i möten med människor och hur det översatts till hennes nuvarande roll som affärsutvecklare, mässorganisatör och relationsbyggare. Även hennes uppgift som marknadschef på Lin Education har öppnat hennes vyer för medier och rollen den har i mötet med unga såväl som gamla människor runtom i Sverige.

Fokus ligger i vilket fall som helst på Fridas tro på arrangerandet av events som ett effektivt kommunikationsverktyg, och är den röda tråden för dagens avsnitt. Funderar du på hur du ska närma dig eventarrangering eller situationer där möten med människor är nyckelämnet, och hur du bäst gör det, så finns det få som är bättre på detta ämnet än Frida Edman, som bjuder på nyttiga utläggningar om branschen i stort. Missa inte detta ”sociala” avsnitt av Afterwork!

Sök artiklar om att annonsera på googleSök Artiklar

Adwords blogg informationInformation

Teveo är en webb och AdWords byrå i Göteborg. Här på vår blogg Adwords tips kommer vi presentera tips och nyheter om att annonsera på Google genom Google AdWords kampanjer. Bloggen lanserades i september 2012 och kommer att uppdateras kontinuerligt.

Behöver ditt företag hjälp med att lägga upp en kostnadseffektiv AdWordskampanj, eller har du någon fråga om AdWords som du inte kunde hitta svaret på? Slå en signal eller skicka ett mail med formuläret nedan.

031 - 314 75 00
Webb: www.teveo.se

AdWords Certifierad Byrå i Göteborg

Skicka ett mailSkicka Mail